Privacy Statement

20 mei 2020, Privacy Statement HESTHER VAN DOORNUM | ARTIST | ART-STORE

Ik, Hesther van Doornum, ben beeldend kunstenaar, gevestigd te Vlijmen, Meliepark 18, postcode 5251EL en ben verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Jouw privacy is voor mij van groot belang. Graag informeer ik je dan ook via deze Privacy Statement over de wijze waarop ik omga met het verzamelen van persoonsgegevens. 

Gebruik van cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoeken van een website wordt opgeslagen op je computer, tablet, smartphone of ander apparaat. Cookies worden vaak gebruikt om websites efficiënter te laten werken.

Ik gebruik functionele cookies die nodig zijn voor het functioneren van de site; om het bijvoorbeeld mogelijk te maken om artikelen in het winkelmandje te plaatsen, en andere helpen weer om jouw ervaring en die van anderen te verbeteren door te analyseren hoe de site wordt gebruikt. 

Ik gebruik ook cookies die informatie opslaan; welke schilderijen je hebt bekeken en toegevoegd aan je winkelmandje. Deze informatie kan eventueel worden gebruikt om advertenties op andere sites aan te passen.

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoeveel kunstliefhebbers mijn website gebruiken en welke pagina’s worden bezocht. Zo krijg ik inzicht in het gebruik van de website. Het IP-adres is anoniem. Dit betekent dat ik een websitebezoek niet kan herleiden tot een persoon. Ik heb Google geen toestemming gegeven om via mijn website verkregen analyse-informatie te gebruiken voor andere Google-services.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kan je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Gebruik van persoonsgegevens

Ik verwerk de volgende persoonsgegevens doordat je mijn website, mijn diensten gebruikt en / of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt:

  • Naam, adres en telefoonnummer (bij invullen van ons bestelformulier)
  • E-mailadres (bij het invullen van ons bestelformulier)
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, in correspondentie en / of telefonisch voor de uitvoering van een bestelling

Ik gebruikt je gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om een ​​bestelling te verwerken en te verzenden
  • Om met je te communiceren over een uit te voeren (maatwerk) opdracht
  • Om je te informeren over (wijzigingen in) mijn aanbod


Bewaring van gegevens

Ik bewaar persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld of wettelijk verplicht is. 
Er is één uitzondering: ik ben wettelijk verplicht de administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Gegevens delen

Ik ga vertrouwelijk om met je persoonsgegevens. Gegevens worden nadrukkelijk niet aan derden verstrekt, anders dan aan derden die direct betrokken zijn bij de uitvoering van de opdracht tussen jou en mij, of tenzij een wettelijke bepaling ons daartoe verplicht.

Gegevens worden gedeeld:

  • Om te garanderen dat de betaling geind kan worden, hebben mijn betalingsproviders toegang tot je persoonsgegevens.
  • Om de schilderijen bij je thuis of op het opgegeven adres te kunnen bezorgen en eventuele retouren te kunnen verwerken, deel ik je persoonsgegevens met een koerier.

Verwijzing naar derden

Op mijn website maak ik gebruik van links en knoppen die verwijzen naar websites van derde partijen. Zoals o.a. de netwerkdiensten/social media FaceBook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Op het moment dat een bezoeker op een dergelijke link of knop klikt, verlaat hij de website deze website en is het cookiegebruik van de derde partij van toepassing. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Gegevens bekijken, wijzigen en verwijderen

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het moment aan ons is verstrekt. Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit mijn bestand wilt laten halen, kun je contact met mij op nemen.: [email protected] Ik reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week, op je verzoek.

Veiligheid

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mijn website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Heb je vragen, opmerkingen, klachten, (vermoeden van) een datalek, ideeën, aanvullingen, klachten over privacy- bescherming of andere vragen hierover, dan kun je deze direct richten aan [email protected].

Klanten recht

Graag wijs ik je op het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Ik stel het op prijs indien je eerst jouw klacht aan mij wil sturen: [email protected].

Wijzigingen in verklaring

Ik heb het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte wordt gehouden. De meest actuele versie is altijd te raadplegen via de website.